Leren zwemmen is LEUK!

Zwemschool

Een kind leert het beste in een fijne, vertrouwde omgeving. Bij onze zwemschool leert je kind op een speelse manier vertrouwd te raken en zich veilig te voelen in het water.

Wanneer dat gevoel bereikt is, wordt er begonnen met het eigen maken van de verschillende zwemvaardigheden en zwemslagen.

In de beginnersgroepen zwemmen maximaal 8 kinderen, zodat ze de basis echt goed aanleren. In de vervolggroepen zitten ongeveer 10 – 12 kinderen. Ieder lesgroepje heeft een ander niveau. Elk niveau is voorzien van een unieke kleur. Je kunt je kind, vanaf zijn/haar vierde levensjaar, via onderstaande button aanmelden voor de zwemles.  

Omdat zwemveiligheid van levensbelang is in een waterrijk land, bieden wij het enige echte Zwem-ABC

Wij hebben de Licentie Nationale Zwemdiploma’s en worden elk jaar onafhankelijk getoetst door de stichting Nationale Raad Zwemveiligheid. Zo weet je als ouder zeker dat de zwemlessen en het zwemdiploma voldoen aan de meest recente kwaliteitscriteria en leg je de basis voor een leven lang zwemplezier en- veiligheid.

Wist je dat we ook bijzonder zwemonderwijs geven aan kinderen met speciale eigenschappen. Ook op latere leeftijd kun je nog je zwemdiploma halen?

Dit geeft je 4 zekerheden:

  • Je kind krijgt les van gediplomeerde en gekwalificeerde zwemonderwijzers, zodat hij/zij in veilige handen is en met plezier naar zwemles gaat. Onze zwemonderwijzers werken volgens de Gedragscode Zwembranche, hebben een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en blijven bijgeschoold.
  • Je kind ontvangt de Nationale Zwemdiploma’s A, B en C. Met het behalen van het Nationaal Zwemdiploma C voldoet je kind aan de Nationale Norm Zwemveiligheid.
  • Wij hanteren als licentiehouder een helder beschreven zwemlesmethode. Tijdens de zwemles wordt jij als ouder goed op de hoogte gehouden van de vorderingen van je kind, via het leerlingvolgsysteem.
  • De kwaliteit van ons als zwemlesaanbieder, wordt geborgd door de onafhankelijke jaarlijkse controle en toetsmomenten bij het diplomazwemmen.

Dus: kies bewust en ga voor zekerheid.

Heb je vragen?

Heb je een vraag over de zwemles, het zwemdiploma of de vordering van je kind? Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer (0341) 41 22 77 of stuur een mail naar zwemschool@interactie-ermelo.nl.

Nieuwsbrief

Mis niets, schrijf je nu in voor updates over zwemmen, sportieve activiteiten en een gezonde leefstijl.