Draag jouw sportheld voor

Interactie is achter de schermen druk bezig om de Sportverkiezing Ermelo 2023 weer net zo spectaculair te maken als vorig jaar. Daar hebben we jouw hulp hard bij nodig! Laten we samen onze waardering tonen aan de sporters die dagelijks het beste uit zichzelf halen en een voorbeeld zijn voor anderen. Ze hebben impact, zelfs als ze zich daar niet altijd bewust van zijn.

Het zijn de mensen die elke dag hun grenzen verleggen, met liefde voor de sport en de gemeenschap. Ze offeren veel op om uiteindelijk grote successen te behalen. En we kunnen met trots zeggen dat Ermelo niet alleen een zorgdorp is, maar vooral ook een sportdorp. In Ermelo halen duizenden inwoners dagelijks plezier en voldoening uit sporten, op hun eigen niveau. Want om een sportheld te zijn, hoef je geen topsporter te zijn.

De winnaars van de sportverkiezing Ermelo 2022 - gereorganiseerd door Interactie Sportbedrijf

Vorig jaar hebben we een nieuwe categorie toegevoegd: de sportiefste basisschool van Ermelo. We weten dat de kennismaking met bewegen en het ontwikkelen van motorische vaardigheden al begint in de peuterklas. Op school krijgen leerlingen wekelijks gymlessen van ervaren vakleerkrachten lichamelijke opvoeding. Bewegen en het investeren in fitte leerlingen staat hoog op de agenda van alle scholen. Ze weten immers dat fitte kinderen beter presteren op school, meer zelfvertrouwen hebben, zich goed voelen en dus gezond opgroeien.

De sportaanbieders en verenigingen in Ermelo draaien op vrijwilligers. Denk aan het toegewijde bestuur, de ledenadministratie, trainers, coaches, het barpersoneel en nog vele anderen. Deze vrijwilligers zetten zich met hart en ziel in. Ze verdienen het om in het zonnetje gezet te worden tijdens de Sportverkiezing. Laten we ze voordragen en onze waardering tonen!

Dus hierbij een oproep aan jou: nomineer jouw favoriete sporters, scholen, teams, vrijwilligers of één van de vele sportinitiatieven. Met slechts 2 minuten van je tijd kun je al een sportheld voordragen.

Samen maken we de Sportverkiezing Ermelo tot een groot succes!

Actie

Draag jouw sportheld

nu voor