Move & Improve

Een gezonde leefstijl en plezier in bewegen!

Move & Improve is een programma voor jongeren tussen de 12 – 18 jaar die willen werken aan een gezondere leefstijl. In dit programma van 13 weken gaan we in groepsverband aan de slag om plezier in bewegen te krijgen en een gezondere leefstijl te ontwikkelen.

Een team van experts staat voor je klaar
Er zijn Buurtsportcoaches, leefstijlcoaches en fitness trainers die je begeleiden. We werken samen aan het krijgen van een fitter lichaam, een positieve mindset en nieuwe vaardigheden om betere keuzes te maken.

Het 13-weken programma van Move & Improve 
Move & Improve is een programma met daarin verschillende beweeglessen, kookworkshops en ouderbijeenkomsten. Twee keer per week gaan we aan de slag met beweeglessen onder begeleiding van een professional. Elke les is op een uitdagend niveau voor elk individu.

  • Dinsdag van 16.00 tot 17.00 uur – Sportcentrum Triade
  • Vrijdag van 16.00 tot 17.00 uur – Sportcentrum Triade

Deelnemen aan Move & Improve
Je kunt kosteloos meedoen aan Move & Improve. Je meldt je aan via het online formulier. Vervolgens vindt er een intakegesprek plaats waarin we met jou een plan van aanpak opstellen en al je vragen beantwoorden.

Heb je vooraf vragen, dan kun je contact opnemen met Buurtsportcoach Robin Bunt via de email of telefonisch via (0341) 41 22 77

Wanneer & waar

Dinsdag 28 november
tot en met
Dinsdag 5 maart
16:00 – 17:00


Sportcentrum Triade
Amanietlaan 9
3852 ZX Ermelo

Contactpersoon
Robin Bunt
r.bunt@interactie-ermelo.nl
(0341) 41 22 77

Prijzen

Kosteloos