Samen wandelen

Gezond Veluwe Challenge

Doe met ons mee
Vanaf 5 april gaat de 4e editie van de Gezond Veluwe Challenge van start, waarbij we gedurende 10 woensdagavonden wandelen. De challenge eindigt met een deelname aan de Avond4Daagse van 12 t/m 15 juni. Het aantal kilometers dat je loopt bouwen we op, zodat je tijdens de Avond4Daagse 4 x 6 km loopt.

Laagdrempelig
De Gezond Veluwe Challenge is bedoeld als laagdrempelige manier om gezamenlijk buiten te bewegen en is speciaal gericht op inwoners die moeite hebben om zelf in beweging te komen. Bijvoorbeeld door overgewicht, weinig motivatie, lichamelijke of visuele beperkingen. Ook als je weinig beweegervaring hebt, ben je van harte welkom.

Samen is leuker dan alleen
Wil je wel wandelen, maar vind je het niet leuk om dat alleen te doen. Sluit dan aan! Want samen wandelen is leuk, gezellig en gezond. De avonden zijn altijd onder begeleiding van een professional.

Door samen te bewegen ontdek je dat je meer in je mars hebt, ontmoet je nieuwe mensen, en het mooiste is dat de deelname geheel gratis is. Meld je aan via de onderstaande button.

Wanneer & waar

Woensdag 5 april
tot en met
Donderdag 15 juni
19:00


Vertrek Sportcentrum Calluna
Herderlaan 51 Ermelo

Prijzen

€0,00 per persoon