SwimKIDS

SwimKIDS

Iedere les krijg je nieuwe uitdagingen

Vind je het leuk om na je zwemdiploma beweegspelletjes in het water te blijven doen?

Als je niet ouder dan 12 jaar bent en je hebt minimaal je A-diploma, dan is SwimKIDS je op het lijf geschreven.

Je krijgt iedere les nieuwe uitdagingen en er komen veel verschillende thema’s aan bod zoals:

 • Te land, ter zee en in de lucht
  Probeer in een keer droog over te komen aan de overkant van het zwembad. Dit doe je vliegend, rennend, lopend en springend. Zorg er wel voor dat het bootje niet omvalt want dan ben je af en nat.
 • Aqua-fun
  Hoe leuk is dat; de levende versie van ganzenborden in het water. Dit is je kans om het spel te spelen. Zorg dat je als eerste bij de finish bent. Ganzenborden is niet het enige spel wat we spelen tijdens het thema Aqua-fun, er komen nog meer maffe spellen voorbij!
 • Rommelbak
  Graai in een bak vol rommel en waterspeelgoed en kijk maar wat jij er mee kunt doen. Sssstt en mondje dicht tegen je ouders want hier hoef je de rommel niet op te ruimen.
 • Gezelschapsspellen
  Buiten wordt het donker, koud en regenachtig. Tijd om de gezelschapsspellen uit de kast te halen. Bij SwimKIDS spelen we de spellen niet aan tafel maar in het water en je mag zoveel bewegen als je zelf wilt.
 • WK-voetbal
  Hup Holland Hup! Worden wij dit jaar wereldkampioen? Wist je dat je in het water ook heel goed kunt voetballen? 1 ding staat vast, bij ons ben je sowieso kampioen!
 • Red je vriendje
  Hopelijk ligt er een dik pak sneeuw en kunnen we lekker sneeuwballen gooien en schaatsen. Schaatsen kan ook gevaarlijk zijn. Weet jij wat je moet doen als je door het ijs zakt of je vriendje in het koude water valt? Wij leggen je uit wat je kunt doen als zo iets gebeurt.

Met SwimKIDS vergroot je je zwemvaardigheid, verbeter je je conditie en ontwikkel je nieuwe vaardigheden in het water. Bovenal is het vooral ontzettend leuk.

Ticket SwimKIDS is eenmalig. Leskaart SwimKIDS is goed voor 10 lessen en is 6 maanden geldig.

Aanmelden SwimKIDS

Wanneer
Woensdag 15:30 – 16:30 uur
Tarief
Tickets SwimKIDS € 5,70
Leskaart SwimKIDS € 54,35
Locaties

Zwembad Calluna

Heeft een wedstrijdbad en recreatiebad.

Lees verder